Avy erhåller tillstånd från Finansinspektionen

16 maj, 2019

Framgångsfaktor: Avy erhåller tillstånd från Finansinspektionen. ”Detta innebär helt nya möjligheter ” säger grundaren Joacim Gustafsson

 

Avy grundades 2018 och har sedan växt i snabb takt. Det som började som en digitalisering av hyreavisering för att öka kundfokus och flexibilitet gentemot hyresgäster har nu utvecklats till en holistisk lösning för såväl fastighetsägare och hyresgäster. En lösning där Avys boendeapp ska revolutionera tillvaron för miljontals hyresgäster som ges större möjlighet att påverka sitt boende, och plattformen för hyresvärdar som förenklar förvaltningen och ger chans till bättre kundkontakt.

 

”Tillståndet innebär helt nya möjligheter för oss och det är en stor milestone att ha erhållit det” säger grundaren Joacim Gustafsson. Detta innebär att vi kan hantera stora transaktioner och komma igång med flertalet funktioner vi med spänning nu lanserar. Det är även en signal mot marknaden att vi menar allvar i vårt mål att bli hyresgästernas första val för en pålitlig och trygg lösning säger Joacim vidare.