Boendeupplevelse

Fastighetsförvaltning handlar om att ta väl hand om både byggnad och boende. Och idag gäller det att kunna möta förändrade kundbeteenden med förväntan om en enkel, modern – och ofta digital service. En service som förbättrar boendeupplevelsen i alla skeden.

Tenant Experience
– en ny produktkategori

Fokus på kundnöjdhet i fastighetsbranschen är inget nytt – men däremot finns det många nya lösningar för att utveckla boendeupplevelsen och optimera enkelhet, trygghet och hållbarhet. Dessa lösningar går under produktkategorin Tenant Experience.

Boendeperspektivet
– för nöjdare hyresgäster

  Enkelhet

  Med utgångspunkten att skapa ett så långsiktigt boende som möjligt behövs tillgänglig, transparent, användarvänlig och relevant service. På så sätt sparas tid, pengar och frustration.

  Trygghet

  Trygghet och säkerhet i boendet är A och O. Rätt information på rätt tid, grannsamverkan och beprövad service är bra. Och att personlig data och information inte kommer i fel händer.

  Hållbarhet

  Det är 2024 och ingen vill slösa med tid, pengar eller resurser. Effektiv service, boinflytande, visualisering av förbrukning och minimalt pappersarbete – det känns rätt.

  Relevans

  Bara den service som behövs kommer att användas. Kundkännedom är nyckeln till en heltäckande service som skapar mervärde utifrån boendes perspektiv.

Långsiktiga kundrelationer

Att alla boende ska må bra och ha det bra i sina hem är grunden till ett hållbart och långsiktigt samhällsbyggande. Vid tillträde, när det kärvar i plånboken eller när man helt enkelt bara måste kunna skicka in ett brådskande ärende som oroar – då tycker vi att rätt service ska finnas till hands och vara enkel. Vi tror på en boendeupplevelse utformat ur boendes perspektiv helt enkelt.

När vi flyttade in i vår första lägenhet så fick vi hyresavin i brevlådan och informationen på anslagstavlan nere i trappuppgången. Nu finns allt samlat i mobilen och det är så smidigt för oss. Och det är väldigt roligt att se att appen används mycket av oss som bor här, allt från att låna en borrmaskin till att hitta promenadkompisar.
Mirelle Fylke
Boende hos Wallenstam