För fastighets-
förvaltare

Vår robusta plattform ger dig som förvaltare de digitala verktyg som behövs för ett spetsigare förvaltnings-erbjudande. Den digitala boendeappen skapar mervärde för en helt ny kundgrupp – de boende, som via ett ökat tjänste-och serviceutbud blir direkta kunder tillsammans med bostadsrättsföreningar, styrelse och bostadsbolag.

Modernare verktyg

En modern digital service till dina kunder förbättrar dina marginaler och öppnar upp en helt ny affär där mervärde kan skapas även till boende. ROT- och RUT tjänster, inflyttningsservice, hemförsäkring och förvaring är några av de tjänster som våra förvaltningskunder framgångsrikt lanserat till sina användare.

Boka demo
För Fastighetsägarna Service har Avys e-handelsplattform för bostadsbolag öppnat upp en helt ny affär för en ny målgrupp, där de boende – inte bara bostadsrättsföreningar och fastighetsägare – blir direkta kunder till oss. Vi kan erbjuda en ny nivå av service och en plattform som skapar mervärde för slutkunden. Plattformen förenklar och optimerar även processer i vår egen verksamhet.
David Gutierrez
Affärsutvecklingschef, Fastighetsägarna Sverige

Service som
uppskattas
och når ut

 • 73%

  Genomsnittligt användarengagemang

 • 65%

  Betalar via boendeappen

 • 88%

  Använder appen vid inlyttning

 • 42%

  Beställer någon typ av boendetjänst

Vi levererar till många av
Nordens främsta fastighetsförvaltare

Hur kommer vi igång?

Med fokus på enkelhet och säkerhet har vi optimerat vägen från uppstart till utrullning. Vi har färdigutvecklade standardintegrationer med fastighetssytem och andra populära systemleverantörer och integrerar ständigt med nya lösningar. Detta för att kunna koppla vår produkt mot din organisations befintliga flöden och processer.

Mer om implementation