Vi tar helhetsansvar för er implementation

Från avtal till integration, implementation och genomförande tar Avy helhetsansvaret från ax till limpa. Vi bemannar varje projekt med projektledning, integrationsansvarig, customer success och e-handelsansvarig för en enkel start med så höga resultat som möjligt.

Vår plattform är anpassad för systemintegrationer med öppen standard så att vi kan arbeta med befintliga system som är bäst på sin sak. Det betyder att vi integrerar med ditt fastighets- och andra IT-system du har i din verksamhet.

Erfarenhet av storskalig implementation

Avys lösning når fler än 300,000 hushåll och har implementerats på över 50 bostadsprojekt i olika storlekar.

Med mest erfarenhet i branschen av integration med fastighetssystem har vi utvecklat färdiga standardintegrationer och integrerar ständigt med nya lösningar för att se till att kunna koppla vår produkt mot dina befintliga flöden och processer.

 • Stark bransch- och processkunskap. Når över 300,000 hushåll.

 • Resurseffektiv projektmodell där vi leder processen.

 • Smidiga integrationer med ledande system i branschen.

Så arbetar vi med implementation

Varje imlementation är kundunik och anpassas för att fungera med de existerande system och förutsättningar som finns. Med fokus på enkelhet och säkerhet har vi optimerat vägen från uppstart till utrullning.

 • 01— Projektuppstart

  En tydlig uppstart är en förutsättning för en enkel och smidig process. Här går vi igenom projektets omfattning, målsättning och resursallokering.

 • 02— Planering och genomförande

  Vi definierar design för varumärkesanpassning, konfigurerar vår lösning och verifierar och testar alla integrationer till övriga system.

 • 03— Utrullning

  Kommunikation är startskottet för utrullning där boende sedan får tillgång till att ladda ned sin boendeapp och komma igång med all funktionalitet. Vi hjälper till att ta fram kommunikationsmaterial, definiera kommunikationskanaler och erbjuder internutbildningar av vårt verktyg.

 • 04— Löpande samarbete

  Det slutar inte vid här. När implementation och utrullning är avklarat arbetar vi nära dig som en digital partner. Vi ser över kundengagemang och konvertering, driver löpande förbättringar och ser till så att resultat och kundnöjdhet alltid är på topp.