Hitta hem till oss

Avy-Tmpl är mer än en plats att arbeta på. Här bryter vi ny mark och sätter nya standards i fastighetsbranschen. Vi skapar livskvalitet och boendeupplevelser i hela Norden.
Vill du vara med?

Tillsammans skapar vi boendeupplevelser i Norden

På Avy-Tmpl är vi omgivna av högpresterande, drivna och passionerade människor som utför stordåd varje dag. Vi är ett produktbolag med unik kompetens och mycket passion och vi gillar att skriva om spelreglerna. Vi letar efter dig som ser lösningar på alla problem, som drivs av utmaningar och innovation och som brinner för människan och våra hem.

En arbetsplats som känns som hemma

Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och har kul ihop. Varje dag lär vi oss, utforskar och förbättrar våra arbetssätt – och det här kan du alltid förvänta dig av oss på Avy-Tmpl.

 • Ett kul gäng

  Vi är ett diversifierat gäng med bred kompetens från fastighetsbranschen, e-handel och design, till spelbusiness och så klart teknik. I vårt team hittar du seglingsfanatiker, musiker, björnälskare och en Pink Lady-gourmand. Vi letar efter kollegor som kompletterar det här fantastiska gänget.

 • En flexibel arbetsplats

  Vi vet att det stora arbetet kommer från våra kollegor, inte från en bestämd plats. Det är därför vi har anpassat vårt sätt att arbeta tillsammans – även om vi inte sitter tillsammans. Vi skapar fantastiska boendeupplevelser från Uppsala, övriga Europa och Indien. Och älskar att ses på kontoret i Stockholm.

 • Work-life-balance

  Vi är ett hårt arbetande team som ger järnet på jobbet. Då är det viktigt att ha tid för återhämtning, familj, vänner och andra intressen också. Friheten att kunna planera sin tid är bland de viktigaste ingredienserna för att trivas på jobbet. I retur ser vi fram emot att få 100% av ditt engagemang.

 • Fördelar och förmåner

  Som anställd får du tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och en massa energi från teamaktiviteter, utflykter och AWs. Vi tränar ihop varje vecka om du känner dig pigg – och kylen på kontoret är alltid välfylld.

Mitt mål är att skapa en kultur där våra medarbetare mår bra, utvecklas och trivs. Det märks i allt vi gör och gynnar ju även våra kunder, så klart.

Joacim Gustafsson VD Avy-Tmpl

Öppna positioner

20 mars 2023

Account executive

Som Account Executive kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till closing samt förvaltning och utveckling av din egen portfölj.

Läs mer om tjänsten här