Vilka vi är

Vi är Nordens ledande boendeplattform och tillsammans med våra kunder förbättrar vi hyresgästupplevelsen i över 300,000 hushåll runtom i Norden.

Det här gör vi

Tillsammans har vi med våra kunder, partners och medarbetare utvecklat den digitala boendeupplevelsen i över 8 år. Idag är vi Nordens ledande plattform inom Tenant Experience och når över 300,000 hushåll, ungefär 16% av Sveriges alla hyresgäster. Vi fortsätter att bryta mark för att transformera boendet till något mer än bara tak över huvudet – till en hållbar, enkel och trygg boendeupplevelse.

Avy i siffror

000

hushåll har tillgång till vår digitala lösning via sina hyresvärdar eller fastighetsförvaltare

%

av Sveriges hyresgäster använder våra tjänster via boendeappen

MSEK

är den månatliga transaktionsvolymen som flödar genom vår plattform

Från boende till boendeupplevelse

På Avy har vi en vision om att transformera boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en bekymmersfri, trygg och hållbar boendeupplevelse. Vårt fokus är på människorna som bor i fastigheterna, snarare än fastigheterna själva. Vi vet att bättre service, trivsammare hem och ökad livskvalitet lägger grunden för nöjda kunder och vidare affärsutveckling för bostads- och förvaltningsbolag.

Varför Avy?

90%

Användarengagemang

Vårt fokus på hyresgästen gör gränssnitt och processer enkla för boende, med kunder som har upp till 90% regelbundna användare i appen varje månad.

Engagemang är grunden för att få effekt och ökad värdehemtagning.

25

Standardintegrationer

Vår boendeplattform är en del av ett digitalt ekosystem kring fastigheten.

Vi har färdiga integrationer och partnerskap med över 25 etablerade systemleverantörer i Sverige.

50

Bostadsbolag

Idag är vi ledande i Norden inom vårt segment den digitala kundresan, med såväl privata och Allmännyttiga bolag som nöjda kunder.

Vi arbetar med över 50 framstående bostadsbolag och har en produkt som nyttjas av nästan 20% av Sveriges hyresgäster.

Våra kunder