Vilka vi är

Vi är Nordens ledande boendeplattform och tillsammans med våra kunder förbättrar vi hyresgästupplevelsen i 270,000 hushåll runtom i Norden.

Det här gör vi

Tillsammans har vi med våra kunder, partners och medarbetare utvecklat den digitala boendeupplevelsen i över 8 år. Idag är vi Nordens ledande plattform inom Tenant Experience och når över 270,000 hushåll, ungefär 16% av Sveriges alla hyresgäster. Vi fortsätter att bryta mark för att transformera boendet till något mer än bara tak över huvudet – till en hållbar, enkel och trygg boendeupplevelse.

Avy-Tmpl i siffror

000

hushåll har tillgång till vår digitala lösning via sina hyresvärdar eller fastighetsförvaltare

%

av Sveriges hyresgäster använder våra tjänster via boendeappen

MSEK

är den månatliga transaktionsvolymen som flödar genom vår plattform

Från boende till boendeupplevelse

På Avy-Tmpl har vi en vision om att transformera boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en bekymmersfri, trygg och hållbar boendeupplevelse. Vårt fokus är på människorna som bor i fastigheterna, snarare än fastigheterna själva. Vi vet att bättre service, trivsammare hem och ökad livskvalitet lägger grunden för nöjda kunder och vidare affärsutveckling för bostads- och förvaltningsbolag.

Våra kunder

Vårt perspektiv

Vi fokuserar till 100% på att transformera boendet och skapa den bästa boendeupplevelsen runtom i Norden.
Vi utvecklar bara det som transformerar, annars integrerar vi med branschkollegor. Vi är inget fastighetssystem. Vi utmanar branschen, inte befintliga spelare.
Och det tar oss till nästa punkt – vi spelar bra med andra. Vi växer ju mer vi kan jobba med andra och vi gör det enkelt för andra att integrera med oss.

  • 100% fokus på boendeupplevelsen Vi skapar en så givande boendeupplevelse som möjligt. Misslyckas med att engagera hyresgäster och inget annat spelar roll.

  • Vi spelar bra med andra Vi växer ju mer vi kan jobba med andra och vi gör det enkelt för andra att integrera med oss.

  • Ja till kundsamarbete, nej till anpassad utveckling Envisa kunder med hårda krav är bäst. Innovation sker när vi kombinerar våra kunders önskemål med vår kompetens och kundkännedom