Kundcase — Enköpings Hyresbostäder

Därför kompletterade Enköpings Hyresbostäder sitt fastighetssystem med Avy

Christoffer Greijer, IT- och digitaliseringsansvarig på Enköpings Hyresbostäder ger sin syn på hur de resonerade när de valde Avy boendeplattform för att komplettera Vitecs affärssystem.

Varför föll valet på Avys boendeplattform i er verksamhet? Vi vill tillgodose våra kunders behov och önskemål nu och i framtiden. Detta gör att vi vill samla gränssnittet mot våra kunder på ett ställe oavsett vilka tekniska val som vi tar i bakgrunden. Avy har en etablerad och enkel produkt som matchar vår nuvarande uppsättning överraskande bra. Vi ser även att Avys planer framöver ligger i linje med hur vi idag ser att vi vill utveckla kundresan hos oss.

Hur har integrationen mot ert befintliga affärssystem Vitec fungerat? För de flöden som finns uppbyggda i produkten (Avy) idag har integrationerna fungerat bra. Ser det som viktigt att i framtiden få en smidig dubbelriktad kommunikation mellan våra system för att tillgodose våra kunder på ett bra sätt. Denna utveckling ska bli intressant och följa.

Trots att det är tidigt i processen, har ni börjat se några effekter? Vi har inte lanserat ännu, men det ska bli mycket intressant att se effekterna av bland annat Davy och hur den hjälper oss i vår kommunikation med våra kunder.

Har ni några goda råd till andra fastighetsbolag som överväger Avys boendeplattform? Är man ute efter ett enkelt gränssnitt, smidig hantering av kundresan samt bra integrationer mot andra system så är Avy ett bra val. Att det är en etablerad produkt med bra fart på utvecklingen gör valet enklare.

Se fler kundcase

Vill du veta mer?