Välkommen till kunskapsbanken

Här finner du kunskap och insikter om hur bostadsaktörer kan skapa ökat värde i boenderesan.

Allt innehåll

Artiklar

Artiklar / Tenant Experience

Så skapar öppna fastighetssystem värde åt bostadsbolagen

Öppenhet hos system i fastighetsbranschen är en högaktuell fråga för många bostadsbolag som vill ta nästa steg i sin digitala utveckling. Vi har pratat med tre ledande fastighetssystem där frågan spelar en central roll i utvecklandet av tjänster mot sina kunder.

2022.11.29

Artiklar / Kostnadsbesparingar

Hur kan man hjälpa hyresgäster att hushålla med el i en tid då elkostnader skenar?

Bland många boende finns en stark oro just nu över skenande elpriser och ökade fasta kostnader. Vissa av dessa kostnader som exempelvis både värme och vatten påverkar även hyresvärdens ekonomi. Så vad kan man göra som bostadsaktör för att landa i en så hållbar situation som möjligt för båda parter?

2022.11.23

Artiklar / Kundnöjdhet

Tenant Experience, boendes behov, mognad i fastighetsbranschen och digital teknik som möjliggörare att gå från insikt till handling

På Almedalen 2022 stod Avy-Tmpl på scen tillsammans med AktivBo och pratade om Tenant Experience. Här är fem frågor till panelen som summerar vårt seminarium i Almedalen 2022. På Scen: Jon Svensson och Frida Kullh, AktivBo samt Henrik Svanqvist och Petter Arvidsson, Avy-Tmpl. Moderator va Harry McNeil, Selma Bostad.

2022.09.06

Artiklar / Tenant Experience

Tenant Experience – från boende till boendeupplevelse

Petter Arvidsson, CPO/COO på Avy-Tmpl delar med sig om sina tankar kring Tenant Experience och hur bekvämlighet, trygghet och hållbarhet kan optimeras genom hela boenderesan utifrån hyresgästens perspektiv.

2022.03.31

Artiklar / Nya intäkter

E-commerce i bostadsbranschen

HannahClara Vilsek, Avys e-commerce expert kommer närmast från Amazon och delar här med sig av kunskap och erfarenheter kring Avys tjänsteplattform och vad embedded e-commerce gör för app-användarnas upplevelse.

2022.02.01

1/1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Och håll dig uppdaterad på de senaste händelserna hos oss, branschinsikter, kundinsikter, nyheter i produkten och mycket mer.