Vi stärker relationen mellan fastighetsägare och boende

Avys digitala boendetjänst skapar ökad kundnöjdhet och nya möjligheter för fastighetsägare.

Flexiblare boende. Gladare kunder. Bättre kundinsikt. Smartare förvaltning.

Avy är en digital boendetjänst som stärker relationen mellan fastighetsägare och kund för ökad trivsel i boendet och kostnadseffektiv förvaltning. Via vår enkla digitala plattform och boendeapp hjälper vi fastighetsägare till bättre kundinsikt och att möta sina kunder med nytt gränssnitt och nya funktioner. Hållbara relationer, hållbart arbetssätt.

För dig som boende

Med Avys boendeapp kan din fastighetsägare eller förvaltare erbjuda dig som boende ett större utbud av service i din vardag. Betala hyran med ett klick, prenumerera på läxhjälp eller förnya delar av ditt hem via mobilen. Flexiblare, modernare och lättare boende.

 

Tror du Avy skulle passa ditt boende? Tipsa oss gärna.

Tipsa oss
Uppgradera boendet
Snooza hyran
Hyran i mobilen
Tjänster & erbjudanden
Tipsa oss

För dig som fastighetsägare

Avys digitala boendetjänst är ett verktyg för dig som fastighetsägare att lära känna dina kunder bättre, ta tillvara och tillskapa nya möjligheter och effektivisera din förvaltning.

 

Via vår digitala plattform når du dina kunder snabbt och enkelt och kan via Avys boendeapp erbjuda ett spektrum av tjänster som ger flexibilitet och gör skillnad i vardagen för dina kunder. Du kan till exempel erbjuda möjligheten att förnya delar av hemmet via mobilen, betala hyran med ett klick, eller dela på en timmes mattehjälp med grannen.

 

Dessutom kan du få ner din pappersförbukning till noll. Win win för dig, dina kunder och vår miljö.

 

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Kontakta oss

Talent? Yes please! We are always looking for fantastic employees for our office in Stockholm. Is it you? Contact us at career@avy.se

Är du en fastighetsägare som funderar på ditt nästa digitala steg?

Hör gärna av dig!

hello@avy.se